Anna Ferret

Desde l’Associació Mollet Contra el Càncer ens dol anunciar el traspàs de la nostra companya i amiga, l’Anna Ferret i Calzada a l’edat de 54 anys després de lluitar durant els últims anys contra la malaltia.

Mai és fàcil acceptar la mort però molt menys tractant-se d’una persona jove, intel.ligent, treballadora, valenta que estimava el que feia i que es feia estimar.

Ella ha estat un pilar fonamental per a la nostra Associació i mai li podrem agrair prou com ens ha ensenyat, guiat i exigit per a que el somni compartit de crear una entitat a Mollet que vetllés per els malalts de càncer i les seves famílies es fes realitat. Ara sense ella tot se’ns farà més difícil, no solament per el que aportava com a persona coneixedora d’una realitat tan dura com a la vegada esperançadora sinó també com a exemple a seguir de valentia i tenacitat.

Li volem donar les gràcies per haver volgut formar part de totes nosaltres i per haver cregut en el projecte que estem tirant endavant. Però sobretot per la lliçó de vida que ens ha donat fins l’últim moment, que ens empeny a seguir amb un gran somriure ara que ella ens ha ensenyat que val la pena fer-ho. 

Descansa en pau estimada Anna, estigues segura que mai t’oblidarem i així seguiràs sempre entre nosaltres

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *