El mes de Juny pràcticament s’acaba. I acaba bé, molt bé, amb la nostra participació a la Fira d’Entitats de Mollet. Ja en som una més i ens sentim molt orgullosos i satisfets per formar part del teixit associatiu de la nostra ciutat.

Una ciutat de gent solidària i amb un gran cor que ens dóna l’empenta necessària per seguir endavant.

Aquesta vegada ha estat col·laborant en la compra de petits planters de maduixa, estèvia, julivert i alfàbrega. Segur que amb la mateixa dedicació i amor que fareu créixer aquestes plantes, també farem créixer la nostra associació.

Els planters van ser el nostre “producte estrella” aquesta vegada, però també les tasses, cors d’olor, bosses, motxilles, etc., que podreu trobar en les properes trobades al carrer o simplement dirigint-vos a nosaltres a través de telèfon o via web.

Agrair també molt especialment a Nya Spa i Bellesa el donatiu de la recaptació que han fet aquests dos dies de fira, pintant les ungles a tot aquell que volgués. I com no a la gent que ja sigui comprant alguns dels nostres productes o simplement fent-nos companyia una estoneta, han fet tan agradable la nostra estada a la Fira.

Moltes gràcies i sapigueu que per part nostra no defallirem en seguir fent créixer el nostre projecte!!!