Inauguració del nou local a Can Lledó

El 24 d’Octubre del 2016 quedarà gravat en la petita història de la nostra Associació com un dia molt gran, no només per fer-se realitat la cessió per part de l’Ajuntament d’unes dependències a Can Lledó, sinó també per la constatació que cada vegada tenim més gent a prop nostre que ens volen conèixer i que valoren la nostra tasca.

Com deia ahir la nostra presidenta la Carme Segú ni en els millors somnis ens haguessim imaginat arribar on som i tot el que hem fet durant aquest gaire bé any i mig de vida. I així continuava, grаcies a persones meravelloses, amb moltes ganes de tirar-ho endavant i amb gran capacitat per a fer-ho. En la mateixa línia remarcava el fet que entre elles s’hi trobin col.laboradores que han superat la malaltia i d’altres que ho estan intentant: Totes elles són un suport molt important per aconsellar i orientar de quina manera encarar aquesta nova etapa de les seves vides. Elles són per nosaltres l’esperança i motivació per seguir endavant.

Voldríem extendre també aquesta gratitud a  tots aquells socis i col.laboradors que ha confiat en nosaltres durant tot aquest temps amb el desig que la nostra ciutat compti amb una entitat d’aquestes característiques. Tots vosaltres formeu part d’aquest projecte i com bé deia la Carme grаcies a vosaltres ens fem més grans i fem l’efecte “taca d’oli” per arribar cada vegada a més gent.

També ens va agradar molt poder gaudir de la vostra companyia i intercanviar punts de vista, objectius i il.lusions en el refrigeri que es va oferir al final de l’acte i que esperem fos del vostre gust.

Per acabar sapigueu que això ens fa seguir amb energia renovada i que teniu les portes obertes per tots vosaltres cada dimarts de 17,30 a 20,30 h o bé contactant a través del telèfon 647 762 242 o de la nostra web www.molletcontraelcancer.cat.

Us recordem també que el TALLER DE COSTURA també cada dimarts de 17,30 a 20,30 h

 Novament moltes gràcies per la vostra confiança i suport!!!

Associació Mollet Contra el Cаncer.

Aqui teniu un fragment dels parlaments de la inaguració:

Us deixem unes fotos de l’esdeveniment:

whatsapp-image-2016-10-25-at-10-47-34 whatsapp-image-2016-10-25-at-10-47-36 whatsapp-image-2016-10-25-at-10-47-37 whatsapp-image-2016-10-25-at-12-11-33 local can lledó

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *