L’associació Ball de Saló de Mollet ens fa una generosa donació

Aquest dissabte passat a la nit, a l’antic Mercat Municipal, es va fer entrega per part de l’Associació de Balls de Saló de Mollet d’un donatiu solidari a la recent creada associació Mollet Contra el Càncer (MCC). Va ser dut a terme dins l’habitual ball quinzenal que es duu a terme en aquest recinte.

El donatiu que va ser lliurat a la presidenta de MCC, Carme Segú, per part del president dels Balls de Saló, Gabriel Rey, va ser de 620 euros, aconseguits gràcies a les contribucions dels sòcis i sòcies d’aquesta entitat que cada any té aquest gest vers a alguna associació a la que cregui mereixedora d’aquesta aportació. 

Amb aquesta aportació “Mollet Contra el Càncer” fa un pas endavant per assegurar que cap malalt de càncer, ni les seves famílies, es trobin sols durant el seu procés, i confirma que dins de Mollet s’està fent realitat un teixit de solidaritat.

L’entrega es va fer davant d’uns 200 balladors/es que a més de gaudir de la seva afició al ball, van fer palès que són gent molt acollidora i solidària. Gràcies a tots ells!!!