Mollet Contra el Càncer celebra el seu primer any de vida

Aquest proper dissabte, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, Mollet Contra el Càncer celebra el seu primer any de vida.

És cert que tots els començaments són sempre difícils però ho hem superat gràcies a la il.lusió, entusiasme i tenacitat amb que els nostres membres i col.laboradors han afrontat aquest repte. Això ens ha portat a donar-nos a conèixer a la nostra ciutat a través de fires i de col.laboracions amb altres entitats. I el que és més important, a apropar-nos als malalts i familiars gràcies a les sessions de Txi-Kung i fisioteràpia que hem posat en marxa i també a la donació de cors de roba per reflectir la solidaritat i acolliment que els volem transmetre.

Resta molta feina per fer però gràcies a la tasca duta a terme, comptem ara amb el suport imprescindible de l’Ajuntament i de l’Hospital de Mollet i com sempre amb la bona gent de la nostra ciutat.

Només dir-vos que això és just el començament i que la nostra intenció és convertir-nos en aquells companys de viatge que qualsevol persona afectada sap que tindrà en el moment que més ho necessiti.

Dissabte serem a la Rambla de Mollet venent roses com vem fer ara fa un any i com esperem fer molts anys més. Si encara no ens coneixíeu serà una bona ocasió per presentar-nos i si ja us heu apropat alguna vegada a nosaltres no deixeu de fer-ho.

Entre tots formarem un teixit de sol.lidaritat que es nodrirà de cadascún dels petits gestos que fem.

Per molts anys a tots!!!

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *