Primer Sopar Solidari Mollet Contra el Càncer

Benvolguts/des,

Des de l’associació Mollet Contra el Càncer ens complau comunicar-vos la celebració del Primer Sopar Solidari el proper 27 de gener de 2017 al Mercat Vell.

És per la importància de l’entramat entre les diferents persones, associacions i comerços de la nostra ciutat, que ens faria molta il·lusió que hi assistíssiu i alhora pel suport que això suposa per als malalts de càncer i les seves famílies.

Es tracta d’un donatiu de 35 € per persona que inclou actuacions, sopar, i moltes sorpreses, que esperem siguin molt especials per tots els assistents.

L’hora prevista d’inici de l’esdeveniment serà a les 20,30 h. Encara que el sopar se servirà a partir de les 21,30 h.

Entre tots hem de ser capaços de convertir aquest sopar en una jornada que es pugui repetir cada any i que demostri la capacitat de convocatòria que té aquesta ciutat a l’hora de fer front comú davant d’aquesta lluita que de ben segur s’acabarà guanyant.

Sapigueu també que durant la vetllada es farà un donatiu a una important Fundació capdavantera en la investigació de la malaltia.

Donat que les places són limitades, és important que confirmeu la vostra assistència trucant al telèfon de l’Associació Mollet Contra el Càncer 647 762 242, fent-nos arribar un e-mail a molletcontraelcancer@gmail.com, o bé acostant-vos al nostre local situat al Centre de Serveis Can Lledó, al carrer Comte d’Urgell 26 de Mollet, els dimarts de 17 a 21 h.

Moltes gràcies i rebeu una salutació molt cordial.

CARME SEGÚ PASCUAL
PRESIDENTA MCC

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *