Reunió informativa Mollet contra el càncer

Reunió Informativa

Ja som gairebé al bellmig de les vacances d’estiu, i tot i que ara tot sembla ben adormit, us volem fer un suggeriment per a la tornada a la normalitat.

Ja se sap que quan un torna de les vacances necessita involucrarse en nous projectes i noves il.lusions ja que aquesta és per sort l’essència de les persones i allò que ens ajuda a tirar endavant.

Per això us proposem que el dimarts 15 de Setembre a partir de les 18’30 ens acompanyeu a la reunió informativa que tindrà lloc a la Marineta per explicar i debatre per què, còm i fins on volem arribar a través de la nostra associació.

A qui ens adrecem amb aquesta convocatòria? doncs a tothom que tingui interés ja sigui en informarse, proposar, discernir, col.laborar…… ja sigui gent nova, ja sigui gent que hagi estat en d’altres associacions d’aquest àmbit i ens puguin donar un cop de ma amb la seva experiència. També malalts, familiars, persones que hagin superat la malaltia, professionals del món de la medicina, de la psicologia, de la rehabilitació, de teràpies alternatives……

Tots i esteu convidats i ens agradaria molt que poguessiu compartir aquesta estona amb nosaltres. Us necessitem a tots. Tenim moltes ganes de coneixer-vos personalment i de que entre tots, desde Mollet i per a la gent de Mollet, poguem fer una feina de la que més endavant ens en sentim molt orgullosos.

Us hi esperem, moltes gràcies i bon estiu!!!

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *